אסאי בול
האסאי, פרי יער שגדל באמזונס, ידוע בשל האנטי אוקסידנטים הרבים שבו. אבל מעבר לכך, הוא מהווה כיום מרכיב חובה בבול מושקע בעל פיגמנט מושך. אנחנו יכולות לראות את האסאי בכל מקום ברשת, והוא מאסט בבראנץ׳ של היום, ולמרות שהיינו רגילות לרכוש את המנה בדוכני השייקים בעיר, לגמרי אפשר לקנות בסופר אסאי טחון קפוא, ולהכין בול סגול מושקע בעצמינו.
רכיבים לקערה:
חצי חפיסת אסאי קפוא
כוס פירות קפואים (מנגו, בננה, אננס ותותים הם האהובים עלינו)
מעט נוזל- חלב צמחי או מים
רצוי להוסיף תמר למתיקות ואבקת חלבון כדי שהקערה תהיה משביעה
*המלצת המערכת: שאפו לאבקת חלבון טבעית ללא טעם, שלא תשנה את טעם הקערה
שמרו קישוטים לסוף כמו גרנולה, סופרפודס, חמאת בוטנים או פירות טריים חתוכים לבחירתכם
את כל הרכיבים שימו בבלנדר וערבבו עד לקבלת מרקם גלידתי חלק, שפכו לקערה וסיימו עם הקישוט שלכן, תהיו יצירתיות.
שימו לב שהפירות הקפואים מאוד חשובים למרקם, מומלץ להתחיל עם מעט נוזל, לערבב בבלנדר ואחר כך לבדוק אם צריך להוסיף, והנה! קיבלתן בול סופר מהמם, בתמונה קישטנו בתמר, שבבי קוקוס קלוי, גוג’י בריז ושבבי קקאו.